Maritiem Digitaal

collectie zoeksyteem van de maritieme musea


De Gedenkwaardige en al-om Beroemde Voyagien der Spanjaarden na West-Indiën, Namentlijk in het Zuyder- en Noorder-gedeel...

titelDe Gedenkwaardige en al-om Beroemde Voyagien der Spanjaarden na West-Indiën, Namentlijk in het Zuyder- en Noorder-gedeelte van het eertijds onbekende America, Met alles des selfs naby-gelegene Eylanden en onderhoorige Koningrijken, op uytdrukkelijk bevel van den Koning van Castilien door der selver Ontdekkers ondernoomen, In het Jaar 1492 en so vervolgens. 
soortboek 
signatuurARCH 4 F 5 
inventarisnummer19447 
museumMaritiem Museum Rotterdam   Maritiem Museum Rotterdam
makerGottfried, Johan Lodewyk;  Herrera, Antonio de 
uitgeverVan der Aa 
datum[ca. 1706]  
pagina's2 dl. in 1 bd. 
annotatieBevat 13 reizen in het eerste stuk en 8 reizen in het tweede stuk Hetzelfde werk (op groot papier) is ook te vinden in: 'De Aanmerkenswaardigste en Alomberoemde Zee- en Landreizen der Portugeezen, Spanjaarden, Engelsen en Allerhande Natiën: zoo van Fransen, Italianen, Deenen, Hoogh- en Nederduitsen Als van veele andere Volkeren. Voornamelyk ondernomen tot Ontdekking van de Oost- en Westindiën ... ' (1727), dln III-IV (ARCH 4 F 7) . - lederen bd. - Tiele(Bibl.), 7 ; Muller (1872) 1887 ; vgl European Americana V 88f. 
geografische naamCaribisch gebied 
startdatum1492 
einddatum1547 

Commentaar van bezoekers

 
  voeg uw commentaar toe
naam
email
commentaar
afbeelding uploaden
verificatie

Typ de tekst van het plaatje in het veld. Klik op het plaatje als de tekst onleesbaar is.