Maritiem Digitaal

collectie zoeksyteem van de maritieme musea


Enveloppe met kaarten, serie 5; uitgave van Cartoteek Vlaardingen, waarvan de opbrengst ten goede komt aan Streekmuseum ...

titelEnveloppe met kaarten, serie 5; uitgave van Cartoteek Vlaardingen, waarvan de opbrengst ten goede komt aan Streekmuseum Jan Anderson te Vlaardingen. De enveloppe is voorzien van afdrukken van pentekeningen van Vlaardingse gebouwen en straten. De kaarten zijn van dezelfde afdrukken voorzien als de enveloppe en van begeleidende teksten. Afm. 11 x 16 cm. 
inventarisnummerDV2120 
collectiediversen (documenten)    
museumMuseum Vlaardingen   Museum Vlaardingen
makerMaarleveld, Cor;  A. Ouwendijk & Zn.;  Leopold, J.F. 
omschrijvingEnveloppe met kaarten, serie 5; uitgave van Cartoteek Vlaardingen, waarvan de opbrengst ten goede komt aan Streekmuseum Jan Anderson te Vlaardingen. De enveloppe is voorzien van afdrukken van pentekeningen van Vlaardingse gebouwen en straten. De kaarten zijn van dezelfde afdrukken voorzien als de enveloppe en van begeleidende teksten. De enveloppe bevat 4 kaarten. Afm. 11 x 16 cm. Kaart 5-19 bevat een afbeelding van het pand Nunquam Perfectum'', Maassluissedijk 142-152; 'kaart 5-20 bevat een afbeelding van de oeroude Maas(sluisse)dijk; kaart 5-21 bevat een afbeeding van Boerderij de Vergulde Hand, Maassluissedijk 188 en kaart 5-22 bevat een afbeelding van de gedenksteen op Boerderij de Vergulde Hand. De serie bevat 10 enveloppen met kaarten. 
afmetingenbreedte 16 cm 
hoogte 11 cm 
breedte 15.8 cm 
hoogte 10.8 cm 
 

Commentaar van bezoekers

 
  voeg uw commentaar toe
naam
email
commentaar
afbeelding uploaden
verificatie

Typ de tekst van het plaatje in het veld. Klik op het plaatje als de tekst onleesbaar is.