Maritiem Digitaal

collectie zoeksyteem van de maritieme musea


Brief, Ministerie van Landbouw, Nijverheid en Handel, No. 1624, Afdeeling Nijverheid gericht aan dhr. J. van der Brugge,...

titelBrief, Ministerie van Landbouw, Nijverheid en Handel, No. 1624, Afdeeling Nijverheid gericht aan dhr. J. van der Brugge, dd. 8 Maart 1921. 
inventarisnummerV/420-41 
museumMarinemuseum Den Helder   Marinemuseum Den Helder
datum1921  
omschrijvingBrief met twee bijlagen. De brief geeft een reactie op een verzoek van dhr. J. van der Brugge om zonder het afleggen van een examen, een diploma C als machinist te mogen ontvangen, zoals bedoeld in de "Schipperswet, Staatsblad 1907, No.244". Als bijlage wordt gegeven de beschikking waarin de Minister heeft goedgevonden te bepalen dat aan Jacob van der Brugge zal worden uitgereikt een diploma C als machinist en dat voornoemd diploma is ingeschreven in het register. Een tweede bijlage geeft een uittreksel uit de Burgelijke Stand van de gemeente Kapelle van Jacob zoon van Auke van der Brugge, gedateerd: 15 December 1920. De brief is gedateerd: 's-Gravenhage, 2 Maart 1921. De brief met de twee bijlagen worden bijeengehouden met een buigclip. 
afmetingenbreedte 20 cm 
hoogte 33 cm 
 

Commentaar van bezoekers

 
  voeg uw commentaar toe
naam
email
commentaar
afbeelding uploaden
verificatie

Typ de tekst van het plaatje in het veld. Klik op het plaatje als de tekst onleesbaar is.