Maritiem Digitaal

collectie zoeksyteem van de maritieme musea


Eveloppe met drie foto's en met een brief afkomstig van Anne G. Davidson uit Schotland met een levensbeschrijving van Br...

titelEveloppe met drie foto's en met een brief afkomstig van Anne G. Davidson uit Schotland met een levensbeschrijving van Brian Arie Intveld en van zijn vader Paul Intveld beiden scheepsbouwkundige te Delft.  
inventarisnummerTA3910 
collectiebedrijfsgebonden documentatie    
museumMaritiem Museum Rotterdam   Maritiem Museum Rotterdam
makerDavidson, Mrs. A.G.;  Intveld, P. 
trefwoordenfoto,  brief 
omschrijvingEveloppe met drie foto's en met een brief afkomstig van Anne G. Davidson uit Schotland met een levensbeschrijving van Brian Arie Intveld en van zijn vader Paul Intveld beiden scheepsbouwkundige te Delft. Een brief in drie bladzijden met blauwe inkt geschreven door mevrouw Anne G. Davidson en gedateerd 8 mei 2014. Titel van deze brief: 'Some notes about my uncle Paul Intveld and my cousin, his son, Brian Arie Intveld. Het betreft de periode van kort voor 1914 tot 15 september 1992. Een zwart wit foto van Paul Intveld en van zijn Schotse echtgenote Gertrude Davidson, zuster van de schrijfster van de brief Anne G. Davidson. Een kleurenfoto van Brian Arie Intveld, zoon van Paul Intveld met het konijn 'Smokey'. Deze foto werd genomen op het adres Balgreen Road. Een kleurenfoto van Brian Arie Inveld, zoon van Paul Intveld met een jong hondje genaamd 'Cassie'. Deze foto werd genoemen op het adres Balgreen Road in het jaar 1990.  

Commentaar van bezoekers

 
  voeg uw commentaar toe
naam
email
commentaar
afbeelding uploaden
verificatie

Typ de tekst van het plaatje in het veld. Klik op het plaatje als de tekst onleesbaar is.