Maritiem Digitaal

collectie zoeksyteem van de maritieme musea


Normbladen N777; N778; N779 en N780. Nederlandsche Maatschappij voor Nijverheid en Handel; Koninklijk Instituut van Inge...

titelNormbladen N777; N778; N779 en N780. Nederlandsche Maatschappij voor Nijverheid en Handel; Koninklijk Instituut van Ingenieurs; Hoofdcommissie voor de Normalisatie in Nederland; vastgesteld april 1935. Scheepsonderdelen houten reddingbooten klasse I a volgens schepenbesluit; hoofdafmetingen en vorm.  
inventarisnummerTA3900 
collectiebedrijfsgebonden documentatie    
museumMaritiem Museum Rotterdam   Maritiem Museum Rotterdam
makerHoofdcommissie voor de Normalisatie in Nederland 
omschrijvingNormbladen N777; N778; N779 en N780. Nederlandsche Maatschappij voor Nijverheid en Handel; Koninklijk Instituut van Ingenieurs; Hoofdcommissie voor de Normalisatie in Nederland; vastgesteld april 1935. Scheepsonderdelen houten reddingbooten klasse I a volgens schepenbesluit; hoofdafmetingen en vorm. Vier bladen elk de voor- en achterzijde gedrukt. Met genormaliseerde afmetingen van de sloepen en de delen waaruit deze sloepen worden samengesteld. Ook de vorm en de constructie van de rompen van deze vaartuigen en de inhoudsmaten ervan en de methode van berekenen van deze rompen wordt beschreven. Ook de materialen waaruit deze sloepen worden samengesteld en de uitrusting van deze sloepen wordt beschreven.  
startdatum1935 
einddatum1935 

Commentaar van bezoekers

 
  voeg uw commentaar toe
naam
email
commentaar
afbeelding uploaden
verificatie

Typ de tekst van het plaatje in het veld. Klik op het plaatje als de tekst onleesbaar is.