Maritiem Digitaal

collectie zoeksyteem van de maritieme musea


Contract voor de levering van een te bouwen stalen motorvrachtboot 'Joan' van circa 125 ton voor schipper J.A. Peters te...

titelContract voor de levering van een te bouwen stalen motorvrachtboot 'Joan' van circa 125 ton voor schipper J.A. Peters te Raamsdonkveer en een contract voor de levering van een dieselmotor van het type Bolnes 2HS1. 
inventarisnummerTA3155 
collectiebedrijfsgebonden documentatie    
museumMaritiem Museum Rotterdam   Maritiem Museum Rotterdam
makerRuijtenberg, Scheepswerf Gebroeders P. & A. 
scheepsnaammotorvrachtbootdieselmotor 
omschrijvingContract in zwarte inkt voor de levering van een te bouwen stalen motorvrachtboot van 125 ton voor schipper J.A. Peters te Raamsdonkveer. Dit contract omvat één bladzijde tekst in zwarte inkt, dat met tekst in zwarte inkt en in potlood is aangevuld en is gedateerd 6 mei 1931. En een contract tussen de scheepswerf en N.V. Machinefabriek 'Bolnes' voorheen J.H. van Capellen te Bolnes voor de levering van een tweecilinder Bolnes dieselmotor voor scheepsgebruik van 50 tot 60 p.k. type 2HS1 met differentiaalkoppeling voor de voor- en achteruitbeweging schroef en toebehoren aan de scheepswerf. Dit contract omvat twee bladzijden tekst in zwarte inkt, dat met tekst in zwarte inkt en in potlood is aangevuld en is gedateerd 30 april 1931 en 11 mei 1931. 
afmetingenbreedte 20.0 cm 
hoogte 32.3 cm 
 
startdatum1931 

Commentaar van bezoekers

 
  voeg uw commentaar toe
naam
email
commentaar
afbeelding uploaden
verificatie

Typ de tekst van het plaatje in het veld. Klik op het plaatje als de tekst onleesbaar is.