Maritiem Digitaal

collectie zoeksyteem van de maritieme musea


Map met brochure's, foto, artikel, technische tekeningen van het boorschip 'Neddrill' 1 van de Nederlandse Scheepvaart U...

titelMap met brochure's, foto, artikel, technische tekeningen van het boorschip 'Neddrill' 1 van de Nederlandse Scheepvaart Unie, dat in 1976 in de vaart werd genomen. 
inventarisnummerTA3100 
collectiebedrijfsgebonden documentatie    
museumMaritiem Museum Rotterdam   Maritiem Museum Rotterdam
makerNederlandse Scheepvaart Unie 
scheepsnaamNeddrill 1boorschip 
omschrijvingEen artikel over her eerste boorschip 'Neddrill' 1 van de N.S.U. uit de V.M.F. Stork krant van 16-09-1976. Een foto het boorschip 'Neddril' 1 afgemeerd in de haven van Malaga aan een kade. Een brochure met de titel: 'Neddrill introduces ... Neddrill 1' bestaande uit 5 delen. Een technische overzichttekening van het anker systeem (anchor system) van 'Neddrill' 1 van de N.S.U.. Een algemeen plan van een boortoren op boorschip 'Neddrill' 1 met de tekst 'Arrangement moonpool area Nedrrill 1' schaal 1 op 100 in tweevoud. Een schets getekend in zwarte inkt op calque van de bewatering van een boorkop met de tekst 'Unieschakel oct. 1976'. Een publicatie met beschrijving en afbeelding van een boorkop van het merk Rock Bits uit het blad Unieschakel oct. 1976 pag. 7. Een doorsnede tekening van het boorschip 'Neddrill' 1 uit het blad Unieschakel pag. 22. Een kopie van het algemeen plan van boorschip 'Neddrill' 1, het zijaanzicht in tweevoud. 
startdatum1935 
einddatum1936 

Commentaar van bezoekers

 
  voeg uw commentaar toe
naam
email
commentaar
afbeelding uploaden
verificatie

Typ de tekst van het plaatje in het veld. Klik op het plaatje als de tekst onleesbaar is.