Maritiem Digitaal

collectie zoeksyteem van de maritieme musea


Archiefdoos met diverse scheepsbouwkundige documentatie (waaronder bestekken) voornamelijk van de Arnhemsche Scheepsbou...

titelArchiefdoos met diverse scheepsbouwkundige documentatie (waaronder bestekken) voornamelijk van de Arnhemsche Scheepsbouw Maatschappij. 
inventarisnummerTA1235 
collectiebedrijfsgebonden documentatie    
museumMaritiem Museum Rotterdam   Maritiem Museum Rotterdam
omschrijvingArchiefdoos met; Omschrijving [bestek] van een demontabele electrische grindbaggermolen met sorteerinstallatie, bouwnummer 457 van de Arnhemsche Scheepsbouw Maatschappij N.V. Bestek voor een enkelschroef motorvrachtschip, bouwnummer 402. Bestek voor een 300 tons drijvende bok voor N.V. reederij v/h gebroeders Goedkoop, bouwnummer 451van de Arnhemsche Scheepsbouw Maatschappij. Bestek voor een twin-screw landing craft 'Rabha', bouwnummer 453 van de Arnhemsche Scheepsbouw Maatschappij. Bestek voor een supply vessel van de Arnhemsche Scheepsbouw Maatschappij, bouwnummer 471. Bestek van rijkspont sluiskil, bouwnummer 447 van de Arnhemsche Scheepsbouw Maatschappij. Bestek van een container feeder vessel van 6200 T.D.W., 7-4-1970. Bestek van bouwnummer 460 van de Arnhemsche Scheepsbouw Maatschappij. Een paar pagina's bestek van een baggermolen van de Arnhemsche Scheepsbouw Maatschappij, december 1965. Bestek van een motorschip van N.V. Hollandsche Stoomboot Maatschappij. Bestek van een enkelschroef motorschip van N.V. Hollandsche Stoomboot Maatschappij.  

Commentaar van bezoekers

 
  voeg uw commentaar toe
naam
email
commentaar
afbeelding uploaden
verificatie

Typ de tekst van het plaatje in het veld. Klik op het plaatje als de tekst onleesbaar is.