Maritiem Digitaal

collectie zoeksyteem van de maritieme musea


Archiefdoos met een enorme verscheidenheid aan artikelen, brieven, pla krantenknipsels en andere documenten, die voornam...

titelArchiefdoos met een enorme verscheidenheid aan artikelen, brieven, pla krantenknipsels en andere documenten, die voornamelijk betrekking hebben op IHC. Tevens krantenartikelen over andere scheepswerven en hun economische malaise. 
inventarisnummerTA1193 
collectiebedrijfsgebonden documentatie    
museumMaritiem Museum Rotterdam   Maritiem Museum Rotterdam
omschrijvingOnder andere; Artikelen over de opening van de nieuwe werf van IHC Smit in 1972. Folders over baggeronderdelen van IHC. Folder over IHC Beaver 10000 'Ta Lung'. Bundel met krantenartikelen over verschillende werven en hun economische malaise. Verslag van een excursie van IHC met 20 studenten Ontwerp en Constructieleer, 25 mei 1978. Documentatie van de actie 'IHC Smit moet sterk worden'. Een artikel van Ir. V. Barakovsky, De practijk van het te waterlaten van schepen en de smeermiddelen. Aantekeningen over Von Santen en Van Someren. Artikel uitgegeven naar aanleiding van het 25 jarig bestaan der vereeniging van directeuren van electriciteitsbedrijven in Nederland, 'De ontwikkeling onzer electriciteitsvoorziening 1880-1938. Rapport over de integratie van machinefabrieken van Smit- Kinderdijk 26 mei 1966. 

Commentaar van bezoekers

 
  voeg uw commentaar toe
naam
email
commentaar
afbeelding uploaden
verificatie

Typ de tekst van het plaatje in het veld. Klik op het plaatje als de tekst onleesbaar is.