Maritiem Digitaal

collectie zoeksyteem van de maritieme musea


Tuigteekening van de rader-sleep-stoomboot 'Wodan'

titelTuigteekening van de rader-sleep-stoomboot 'Wodan' 
inventarisnummerT3163F 
collectietechnische tekeningen    
museumMaritiem Museum Rotterdam   Maritiem Museum Rotterdam
omschrijvingTuigtekening van de raderstoomboot "Wodan". Met tekst: "Hoofdafmetingen, Lengte 40 Meter, Wijdte 7.30 Meter, Holte 3.80 Meter, Schaal 1:100, Gemeten op 176 ton."
pentekening, schaal 1:100 
afmetingenhoogte 29.5 cm 
breedte 57 cm 
hoogte 60 cm 
breedte 80 cm 
 

Commentaar van bezoekers

Pieter Jan Klapwijk, applicatiebeheerder Maritiem Museum Rotterdam | 2015-08-04 | 12:27:31@Lode Nicolai: Veel dank voor uw waarderende woorden. Ik geleid uw verzoek door naar een van mijn collega's, die u per separate mail zal antwoorden.
Nicolai Lode | 2015-08-02 | 14:13:29 Vooreerst zou ik u willen feliciteren met het mooie werk dat jullie verrichten. Ik ben de bouw van een model van de Wodan aan het afronden momenteel . Dit model is volledig rc en op schaal 1.19. Ik heb het model gebouwd met het labo en de bemanning die de onderzoekstaken aan het uitvoeren zijn . Nu had ik al ontdekt dat de Wodan (zoals getoond op uw tekening ) ter zijner tijd voorzien werd van een ijsbrekerboeg (losse stevenschoen ). Deze zou ik ook willen bouwen voor mijn model. zou het eventueel mogelijk zijn om mij deze tuigtekening in een iets groter bestand te bezorgen? of hebt u misschien nog nadere info over deze schoen voor me . Ik zou u ten zeerste dankbaar zijn . Alvast bedankt op voorhand . Met vriendelijke groet Lode Nicolai
 
  voeg uw commentaar toe
naam
email
commentaar
afbeelding uploaden
verificatie

Typ de tekst van het plaatje in het veld. Klik op het plaatje als de tekst onleesbaar is.