Maritiem Digitaal

collectie zoeksyteem van de maritieme musea


diverse portretten van leden van de Raad van Bestuur, de Raad van Commissarissen en overige staf- en personeelsleden bij...

titeldiverse portretten van leden van de Raad van Bestuur, de Raad van Commissarissen en overige staf- en personeelsleden bij de - voormalige - Koninklijke Nedlloyd Groep. 
inventarisnummerFS12398 
collectieFotocollectie    
museumMaritiem Museum Rotterdam   Maritiem Museum Rotterdam
makerVugt, Martin van 
omschrijving244 kleurennegatieven van het beeldformaat 6.0x7.5 cm. voorstellend diverse individuele - en groepsportretten van leden van de Raad van Bestuur, de Raad van Commissarissen en overige staf- en personeelsleden bij de - voormalige - Koninklijke Nedlloyd Groep. In beeld gebracht zijn onder meer: Dhr. H. Rootliep; een groepsportret van de Raad van Bestuur uit 1978, voorstellend v.l.n.r. dhr. J.B. Lenterman, dhr. W.A. Mullock Houwer, dhr. H. Rootliep (vzt.) en dhr. H.J. Helb. Voorts diverse portretten voorstellend de heren F. Wiersum, K. Groenendijk, B. Ruys, H. Warning, Mr. L. ter Braake en F.de Koe. Voorts diverse portretten van personeelsleden en tevens enkele bovenaanzichten voorstellend een manoeuvrerend motor-containerschip van de Nedlloyd Lines met sleepboot nabij een container terminal. 

Commentaar van bezoekers

 
  voeg uw commentaar toe
naam
email
commentaar
afbeelding uploaden
verificatie

Typ de tekst van het plaatje in het veld. Klik op het plaatje als de tekst onleesbaar is.