Maritiem Digitaal

collectie zoeksyteem van de maritieme musea


88 kleuren-fotonegatieven van het grootbeeld formaat 10.0x12.5 cm. voorstellend diverse binnen- en buitenlandse koopvaar...

titel88 kleuren-fotonegatieven van het grootbeeld formaat 10.0x12.5 cm. voorstellend diverse binnen- en buitenlandse koopvaardijschepen en werfoverzichten. 
inventarisnummerFS10752 
collectieFotocollectie    
museumMaritiem Museum Rotterdam   Maritiem Museum Rotterdam
makerVugt, Martin van 
omschrijving88 kleuren-fotonegatieven van het grootbeeld formaat 10.0x12.5 cm. voorstellend diverse koopvaardijschepen van binnen- en buitenlandse rederijen en werfoverzichten. Gerangschikt onder de letter N. Enkele negatieven kunnen afwijken van de alfabetische volgorde. 1x een bovenaanzicht op een kade met koopvaardijschip onder een drijvende elevator. 3x een bovenaanzicht op de plant van de Nieuwe Matex met diverse vaartuigen aan de steigers. 2x een bovenaanzicht op het motor-containerschip ms 'Nedlloyd Dejima' in afbouw bij de scheepswerf Verolme Rozenburg; 1x langs de los/laadkade in een haven. 24 bovenaanzichten op de tewaterlating van het motor-containerschip 'Nedlloyd Rotterdam' op de Verolme scheepswerf te Rozenburg. 8 bovenaanzichten op het inhijsen van de hekramp aan het motor-containerschip 'Nedlloyd Rotterdam'; gelegen aan de kade bij Verolme scheepswerf te Rozenburg. 4x een bovenaanzicht op het motor-containerschip ms 'Nurnberg Express' van rederij Hapag Lloyd. Bovenaanzichten op de motortankers mt 'Norse Barde'; mt 'Neptune Leo'; mt 'Natorina'; mt 'Nopal Tellus' (2x); mt 'Nordanger' (2x) en de mt 'Notos'. Bovenaanzichten op de bulk-carriers ms 'Nego Victoria' (4x); ms 'Navios Courier'; ms 'Navios Monarch' (2x) en ms 'Nordic Patriot' (2x). Bovenaanzichte op de motor-veerboten ms 'Nordica' en het ms 'Nordic Ferry' (2x). Een bovenaanzicht op de scheepswerf van der Giessen-de Noord te Krimpen a/d IJssel. Middenboven is scheepswerf A.Vuyk zichtbaar met reparatiehelling en loodsen te Capelle a/d IJssel; middenonder bevind zich de Machine Fabriek van Verolme te IJsselmonde. Bovenaanzicht op het lichtschip ms 'Noord Humber'. Bovenaanzichten op de booreilanden 'Neddrill Trigon'; 'NAM-K14-FA-1C' (9x) en 'Nordic Zapata' (3x). Bovenaanzichten op de volgende motor-vrachtschepen : ms 'Nordholm'; ms 'Niki'; ms 'Nordfels' (3x); ms 'Nedlloyd Baltimore' en een zwart-wit afdruk in negatief van het ms 'Nedlloyd Barcelona'. Bovenaanzichten op de motor-kustvaarders ms 'Nanna' (2x) en het ms 'Norma'. 

Commentaar van bezoekers

 
  voeg uw commentaar toe
naam
email
commentaar
afbeelding uploaden
verificatie

Typ de tekst van het plaatje in het veld. Klik op het plaatje als de tekst onleesbaar is.