Maritiem Digitaal

collectie zoeksyteem van de maritieme musea


Kaart der bevaarbare waterloopen van België, Nederland, Noord-Frankrijk en den Rijn (van Rotterdam tot Basel) ; met aand...

titelKaart der bevaarbare waterloopen van België, Nederland, Noord-Frankrijk en den Rijn (van Rotterdam tot Basel) ; met aanduiding van waterdiepten, sluizen, ankergrond, afstanden enz. 
inventarisnummerK5946 
collectiecartografie    
museumMaritiem Museum Rotterdam   Maritiem Museum Rotterdam
makerSeghers, W. 
omschrijvingKaart van Noordwest Europa ten behoeve van de binnenvaart, uitgegeven door W. Seghers te Antwerpen. De kaart is getekend door W. Seghers in 1927 en als derde verbeterde uitgave gedrukt omstreeks 1929 / 1930. Zoals op de omslag aangegeven, zijn op de kaart inzetkaartjes toegevoegd met de plattegronden van de havens van Antwerpen, Gent, Amsterdam, Rotterdam, Duisburg-Ruhrort en Basel. Op de achterzijde van de omslag reclame voor Kromhout scheepsmotoren en voor de wereldtentoonstelling te Antwerpen in 1930. Aan de binnenzijde van de omslag reclame van de Belgische Maatschappij voor Scheepvaartkrediet en van de sleepbotendienst 'Antverpia' met opgave van de sleepboten die voor deze rederij varen. 
afmetingenhoogte 23 cm 
breedte 16.2 cm 
hoogte 80.7 cm 
breedte 69.8 cm 
 
startdatum1929 
einddatum1930 

Commentaar van bezoekers

 
  voeg uw commentaar toe
naam
email
commentaar
afbeelding uploaden
verificatie

Typ de tekst van het plaatje in het veld. Klik op het plaatje als de tekst onleesbaar is.