Maritiem Digitaal

collectie zoeksyteem van de maritieme musea


Fotoalbum getiteld “Ter herinnering aan het diner, aangeboden door de directie van de N.V. Overslagbedrijf ‘Amsterdam’ t...

titelFotoalbum getiteld “Ter herinnering aan het diner, aangeboden door de directie van de N.V. Overslagbedrijf ‘Amsterdam’ ter gelegenheid van het aftreden van de heer Mr. D.A. Delprat als president commissaris en de heer J. Prinsen als directeur van de N.V. Overslagbedrijf ‘Amsterdam’, op 17 november 1972 in het Amstel Hotel” 
inventarisnummerFS9912 
collectieFotocollectie    
museumMaritiem Museum Rotterdam   Maritiem Museum Rotterdam
omschrijvingIn het album zijn 33 foto's opgenomen betreffende het in de titel genoemde diner in Black Tie. Achterin het album zijn nog vier foto's aangebracht: een betreffende de Algemene Vergadering van Aandeelhouders van N.V. Overslagbedrijf "Amsterdam" van 5 juli 1972 met twee foto's van de daaropvolgende informele maaltijd en een waarop de heer A.J.C. van Rietschoten de hand drukt van de heer J. Prinsen op diens afscheidsreceptie in het Amstel Hotel op 30 oktober 1972 als directeur van N.V. Overslagbedrijf ‘Amsterdam’. Op de voorzijde van het album is de naam A.J.C. van Rietschoten opgedrukt. Het album behoort tot een omvangrijke schenking uit het bezit van de heer Adriaan (Ari) Johannes Cornelis van Rietschoten (1908-2000), bij leven onder andere directeur van de Koninklijke Nederlandsche Stoomboot Maatschappij (KNSM). 
afmetingenbreedte 32.5 cm 
hoogte 24.3 cm 
 
startdatum1972-07-05 
einddatum1972-11-17 

Commentaar van bezoekers

 
  voeg uw commentaar toe
naam
email
commentaar
afbeelding uploaden
verificatie

Typ de tekst van het plaatje in het veld. Klik op het plaatje als de tekst onleesbaar is.