Maritiem Digitaal

collectie zoeksyteem van de maritieme musea


Het ertsschip "Berge Stahl", de "Oil Explorer", "Vacationer", "Aldabi", "Lanai", "Taka", "Kosmünavt Yuriy Gagarin" en an...

titelHet ertsschip "Berge Stahl", de "Oil Explorer", "Vacationer", "Aldabi", "Lanai", "Taka", "Kosmünavt Yuriy Gagarin" en andere vaartuigen in Rotterdam. 
inventarisnummerFS2390 
collectiefotocollectie Het Vrije Volk    
museumMaritiem Museum Rotterdam   Maritiem Museum Rotterdam
makerHartog, Henk[bedrijfsnaam];  Gercofoto 
trefwoordenfoto 
omschrijvingFotoserie over vaartuigen in (de haven van) Rotterdam. Het betreft o.a. foto's van het ertsschip "Berge Stahl" aan kade van ertsoverslagbedrijf in Rotterdam-Europoort, dde Raadscommissie op het dek van de "Berge Stahl" (31 maart 1988) en "Oil Explorer" (1 november 1972), de "Vacationer" aan de Parkkade en de "Aldabi" in de Maashaven (24 juli 1986). Daarnaast zijn er foto's van hetverschepen van een trawler vanuit de Schiehaven, de "Lanai" aan de Parkkade (15 februari 1980), de "Taka" die versleept wordt naar Dordrecht op de Oude Maas bij Spijkenisse, de "Kosmünavt Yuriy Gagarin" (18 augustus 1987) en een blusboot in de Europoort (5 maart 1971). Tenslotte zijn er afbeeldingen van het verschepen van een "huisboot" vanuit de Maashaven en het verschepen van een trawler (op het ms. "Transvaal") vanuit de Schiehaven. 
startdatum1971-03-05 
einddatum1988-03-31 

Commentaar van bezoekers

 
  voeg uw commentaar toe
naam
email
commentaar
afbeelding uploaden
verificatie

Typ de tekst van het plaatje in het veld. Klik op het plaatje als de tekst onleesbaar is.