Maritiem Digitaal

collectie zoeksyteem van de maritieme musea


Hr. hs. Pantserdekschip 'Gelderland'

titelHr. hs. Pantserdekschip 'Gelderland' 
inventarisnummerF380 
collectieFotocollectie    
museumMaritiem Museum Rotterdam   Maritiem Museum Rotterdam
makeronbekend;  schaefer 
scheepsnaamGelderland[scheepsnaGelderland 
omschrijvingT380a - Prentbriefkaart (grafiek) met een kleurenafbeelding van het varende hr. ms. pantserdekschip 'Gelderland'. Het pantserdekschip "Gelderland", van de Kon. Marine, bij Mij. Feijenoord gebouwd te Rotterdam, 4033 Tonw.v., de haven van Den Helder uitvarend, gezien van bakboord-voor. Op de kade een menigte toeschouwers. In dienststelling 1900. De prentbriefkaart is aan de achterzijde voorzien van adres en poststempel.
T380b - Prentbriefkaart (grafiek) met een kleurenafbeelding van het varende hr. ms. pantserdekschip 'Gelderland'. Het pantserdekschip "Gelderland", van de Kon. Marine, bij Mij. Feijenoord gebouwd te Rotterdam, 4033 Tonw.v., de haven van Den Helder uitvarend, gezien van bakboord-voor. Op de kade een menigte toeschouwers. In dienststelling 1900. Prentbriefkaart in goede conditie en niet beschreven.
T380c - Prentbriefkaart (grafiek) met een kleurenafbeelding van het varende hr. ms. pantserdekschip 'Gelderland'. Het pantserdekschip "Gelderland", van de Kon. Marine, bij Mij. Feijenoord gebouwd te Rotterdam, 4033 Tonw.v., de haven van Den Helder uitvarend, gezien van bakboord-voor. Op de kade een menigte toeschouwers. In dienststelling 1900. Aan de voorzijde van de prentbriefkaart zijn een aantal bruine vlekjes aanwezig. 
afmetingenhoogte 8.8 cm 
breedte 13.8 cm 
 
einddatum1909-06-04 

Commentaar van bezoekers

 
  voeg uw commentaar toe
naam
email
commentaar
afbeelding uploaden
verificatie

Typ de tekst van het plaatje in het veld. Klik op het plaatje als de tekst onleesbaar is.