Maritiem Digitaal

collectie zoeksyteem van de maritieme musea


Fotoverslag en gastenlijst van het "Gemaskerd feest aangeboden door de KNSM aan hare Koninklijke Hoogheid Prinses Margri...

titelFotoverslag en gastenlijst van het "Gemaskerd feest aangeboden door de KNSM aan hare Koninklijke Hoogheid Prinses Margriet (het petekind van de Nederlandse Koopvaardij) en de heer mr. Pieter van Vollenhoven ter gelegenheid van hun huwelijk op het m.s. Oranje Nassau en in de ontvangstzaal aan de Surinamekade, woensdag 28 december 1966" 
inventarisnummerFS9911 
collectieFotocollectie    
museumMaritiem Museum Rotterdam   Maritiem Museum Rotterdam
makerRietschoten-Huck Bout, Hendrina Margaretha van 
omschrijvingHet album dat werd samengesteld door mevrouw Hendrina Margaretha van Rietschoten-Huck Bout behoort tot een omvangrijke schenking uit het bezit van de heer Adriaan (Ari) Johannes Cornelis van Rietschoten (1908-2000), bij leven onder andere directeur van de Koninklijke Nederlandsche Stoomboot Maatschappij (KNSM) met daarbij een alfabetische gastenlijst (exclusief leden van het Koninklijk Huis). Alle foto's zijn door middel van viltstift in zwart voorzien van bijschriften met vele persoonsnamen. Het album bevat 13 foto's waaronder unieke van Leden van de Koninklijke Familie en haar entourage: Koningin Juliana, Prins Bernard, Prinses Beatrix, Prins Claus, Prinses Margriet, Mr. Pieter van Vollenhoven, alsmede de directieleden van de KNSM: Jhr. H. van Lennep, Kieft, Le Poole, G. Vermeulen en A.J.C. van Rietschoten. 
afmetingenbreedte 24 cm 
hoogte 20.3 cm 
 
startdatum1966-12-28 
einddatum1966-12-28 

Commentaar van bezoekers

 
  voeg uw commentaar toe
naam
email
commentaar
afbeelding uploaden
verificatie

Typ de tekst van het plaatje in het veld. Klik op het plaatje als de tekst onleesbaar is.