Maritiem Digitaal

collectie zoeksyteem van de maritieme musea


Merkenlijst van pakken tabak, ter verkoop aangeboden door A. van Hoboken, Internationale Crediet- en Handelsvereeniging ...

titelMerkenlijst van pakken tabak, ter verkoop aangeboden door A. van Hoboken, Internationale Crediet- en Handelsvereeniging 'Rotterdam' en The Hall Trading Corporation op woensdag 20 juni 1951 aan de markt te Rotterdam. 
inventarisnummerDB5122 
collectiebedrijfsdrukwerk    
museumMaritiem Museum Rotterdam   Maritiem Museum Rotterdam
makerN.V. Moonen en Van Pelt 
omschrijvingBoekwerk beschrijft drie verkoopaanbiedingen van in totaal 6553 pakken Java-tabak van de handelaren A. van Hoboken (4076 pakken), Internationale Crediet- en Handelsvereeniging 'Rotterdam' (2160 pakken) en The Hall Trading Corporation (317 pakken). In het boekje staan de merken van de diverse colli tabak inclusief een korte omschrijving van het totale aantal en de eventuele schade. De tabak werd onder meer aangevoerd per diverse schepen van de Koninklijke Rotterdamsche Lloyd, waaronder de 'Tosari', de 'Garoet', de 'Bali', de 'Salawati' en de 'Ternate'. De kijkdagen van de monsters waren op 16, 18 en 19 juni 1951. De inschrijving zelf vond plaats op woensdag 20 juni 1951 in het gebouw 'Emporium' aan de Kipstraat 27 te Rotterdam. 
startdatum1951-06-20 

Commentaar van bezoekers

 
  voeg uw commentaar toe
naam
email
commentaar
afbeelding uploaden
verificatie

Typ de tekst van het plaatje in het veld. Klik op het plaatje als de tekst onleesbaar is.