Maritiem Digitaal

collectie zoeksyteem van de maritieme musea


Vier ringbanden van Scandutch met de titels service outline, container equipment, inland transportation en stowage in co...

titelVier ringbanden van Scandutch met de titels service outline, container equipment, inland transportation en stowage in containers in een foudraal. 
inventarisnummerDB5110 
collectiebedrijfsdrukwerk    
museumMaritiem Museum Rotterdam   Maritiem Museum Rotterdam
makerScanDutch 
omschrijvingUitgave van Scandutch in vier delen samengevat in een foudraal. Ieder deel bevat een uitleg over activiteiten van de rederij. Het eerste deel (DB5110-1) is getiteld 'Service outline' en bevat een overzicht van de organisatie en werkzaamheden van het bedrijf. Het tweede deel (DB5110-2), getiteld 'Container equipment', geeft een overzicht van de verschillende typen containers. Het derde deel (DB5110-3) heeft de titel 'Inland transportation' en beschrijft de verbindingen met het achterland van de Scandutch havens in Europa, Japan en Zuidoost-Azië. Het vierde en laatste deel (DB5110-4) is getiteld 'Stowage in containers' en handelt over het beladen en inspecteren van zeecontainers. Alle delen zijn uitgevoerd in een ringband met witte omslagen waarop het logo van Scandutch is afgebeeld. De foudraal is eveneens wit, van karton en voorzien van het logo en de naam van Scandutch. 
startdatum1970 
einddatum1979 

Commentaar van bezoekers

 
  voeg uw commentaar toe
naam
email
commentaar
afbeelding uploaden
verificatie

Typ de tekst van het plaatje in het veld. Klik op het plaatje als de tekst onleesbaar is.