Maritiem Digitaal

collectie zoeksyteem van de maritieme musea


Brochure (uitvouw) van het m.s.'Christiaan Huygens' van de n.v. Stoomvaart Maatschappij Nederland, 1932.

titelBrochure (uitvouw) van het m.s.'Christiaan Huygens' van de n.v. Stoomvaart Maatschappij Nederland, 1932. 
inventarisnummerDB2668 
collectiebedrijfsdrukwerk    
museumMaritiem Museum Rotterdam   Maritiem Museum Rotterdam
makerN.V. Stoomvaart Maatschappij Nederland;  Luii & Co Amsterdam 
scheepsnaamChristiaan Huygens 
trefwoordenbrochure,  huttenplan 
omschrijvingBrochure (uitvouw) van de m.s.'Christiaan Huygens' van de n.v. Stoomvaart Maatschappij Nederland. 1 januari 1932. De brochure bevat een huttenplan, een korte reisbeschijving en afbeeldingen van het interieur en exterieur. Nederlands-, Engels- en Duitstalig. 
startdatum1932-01-01 
einddatum1932-01-01 

Commentaar van bezoekers

Pieter Jan Klapwijk, applicatiebeheerder Maritiem Museum Rotterdam | 2015-01-22 | 16:31:15@Steven Blad: Brochures zoals deze zijn in oplagen gedrukt voor de passagiers aan boord. Het zijn dus geen unieke objecten, hoewel er van sommige reizen meer exemplaren over zijn dan van andere. Het Maritiem Museum heeft dit exemplaar al in zijn collectie; het Scheepvaartmuseum Amsterdam waarschijnlijk ook, maar u zou dit museum eens kunnen benaderen met uw vraag. Wellicht zijn ze toch geïnteresseerd. 
Steven Blad | 2015-01-22 | 16:22:36Dag Maritiem Museum, ik ben bezig op te ruimen en allerlei zaken op Marktplaats te zetten. Kom ik exact de zelfde brochure tegen welke op uw site staat. Mijn vraag is: heeft u interesse in nog een brochure? Of zijn er nog vele van in omloop Of zijn er andere musea die wellicht hierin geïnteresserd zouden kunnen zijn. Ik ben benieuwd naar uw reactie Met vriendelijke groet, Steven Blad. Hoofddorp
 
  voeg uw commentaar toe
naam
email
commentaar
afbeelding uploaden
verificatie

Typ de tekst van het plaatje in het veld. Klik op het plaatje als de tekst onleesbaar is.