Maritiem Digitaal

collectie zoeksyteem van de maritieme musea


Brochure van het s.s. 'Johan de Witt' van de N.V.. Stoomvaart Maatschappij Nederland.

titelBrochure van het s.s. 'Johan de Witt' van de N.V.. Stoomvaart Maatschappij Nederland. 
inventarisnummerDB2548 
collectiebedrijfsdrukwerk    
museumMaritiem Museum Rotterdam   Maritiem Museum Rotterdam
makerN.V. Stoomvaart Maatschappij Nederland 
scheepsnaamJohan de Witt 
omschrijvingBrochure van de s.s. 'Johan de Witt' van de N.V. Stoomvaart Maatschappij Nederland. Een korte scheepsbeschrijving c.q. gegevens en afbeeldingen van het interieur van het schip. Engelstalig 

Commentaar van bezoekers

sandra jonkman | 2008-04-03 | 19:51:21hier aan toe: 2008-04-03 | sandra jonkman : hallo. ik ben op zoek naar mijn opa Bernardus Bauke Johannes Eijken geboren op 8 oktober 1902 in Horst Limburg en overleden op 5 juli 1989. Hij was kapitein, maritieme bij de stichting koopvaardij Indië Pakketvaartmaatschappij. hij heeft op verschillende schepen gevaren voornamelijk naar indonesië op de pakketvaart. ik hoop dat u meer weet over mijn opa want hij was kapitein dus toch een belangrijk persoon misschien heeft u een foto van een schip waar hij op gevaren heeft. ik stuur u zijn war-record mee ik hoop dat u er wat van kunt vinden. met vriendelijke groet sandra jonkman.
sandra jonkman | 2008-04-03 | 19:47:06hallo. ik ben op zoek naar mijn opa Bernardus Bauke Johannes Eijken geboren op 8 oktober 1902 in Horst Limburg en overleden op 5 juli 1989. Hij was kapitein, maritieme bij de stichting koopvaardij Indië Pakketvaartmaatschappij. hij heeft op verschillende schepen gevaren voornamelijk naar indonesië op de pakketvaart. ik hoop dat u meer weet over mijn opa want hij was kapitein dus toch een belangrijk persoon misschien heeft u een foto van een schip waar hij op gevaren heeft. ik stuur u zijn war-record mee ik hoop dat u er wat van kunt vinden. met vriendelijke groet sandra jonkman.
 
  voeg uw commentaar toe
naam
email
commentaar
afbeelding uploaden
verificatie

Typ de tekst van het plaatje in het veld. Klik op het plaatje als de tekst onleesbaar is.